ebike

Kil III heeft acht e-bikes te leen!

Kil III heeft met subsidie binnen het project “Beter benutten” van de Provincie Zuid Holland, de fietsen aangeschaft. Kil III heeft nu de beschikking over acht e-bikes, vijf herenmodellen en drie damesmodellen. Deze zijn allen eigendom van de VVE.
Deze e-bikes worden alleen aan werknemers van Kil III ter beschikking gesteld.

Ontdek ook het gemak van een e-bike en ervaar zelf hoe het is om de file voorbij te rijden en dat altijd met wind in de rug!

De e-bikes zijn twee weken gratis uit te proberen, je hoeft je alleen maar in te schrijven. Met e-mail en wachtwoord kan je dan een e-bike reserveren.
Op dinsdag zijn de e-bikes op te halen en ze moeten op maandag weer ingeleverd worden. Dit inverband met eventuele reperaties en onderhoud.

Aanmelden gaat ook heel makkelijk, stuur een e-mail naar: info@vereniging-dordtsekil3.nl
Vermeld: Bedrijfsnaam; Uw eigen naam (voor en achternaam) en niet onbelangrijk uw e-mailadres.
Het wachtwoord wordt dan naar dit e-mailadres gestuurd.
Bij afhalen van de fiets wordt om een legitimatie gevraagd.

Heb je al een wachtwoord?
Reserveer je fiets hier!
Vereniging Beheer Dordtse Kil 3